Пропускане към основното съдържание

СКАНДАЛ: Банди „Сини“ ултраси пребиха дете фен на ЦСКА

Грозен скандал, свързан с побой на 16-годишно момче в училищен двор, разтърси футболната общественост.

Според родителите, синът им е нападнат от ултраси на Левски, защото е фен на ЦСКА. Полицията е сезирана за случая, след като сигналът за нападението е подаден вчера.

Заради страх и от съображения за сигурност, майката на момчето пожела да остане анонимна. Разказва, че инцидентът се е случил вчера след учебните занятия, когато нейният 16-годишен син е нападнат в гръб.

“Те са вървели след него и са казали: Знаем къде живееш, знаем, че си „чорбар“. Искаш ли да видиш какво прави Левски“, обясни пред bTV майката на момчето и заяви, че то е удряно в главата многократно.

“На окото, на носа, на устата, главата, челото. Те са го били само в главата. Той е едър и не могат лесно да го свалят. Извадено е медицинско, оттук нататък ще търсим наказание за тези момчета, за да не се продължава.“

По думите на майката не за първи път тази група проявява агресия.

Преди месеци в градинка на квартал „Х. Димитър“ група от около 10 момчета напада семейството на пострадалия.

Поводът - забележка.

“Те започнаха да чупят бутилки и аз се обърнах и казах: „Деца, защо го правите? И скочиха: “Защо, проблем ли има? Удариха зет ми, той падна в безсъзнание. Те започнаха да го ритат“, разказва майката на пострадалото момче.

При предишния случай семейството не подава жалба, сега обаче сигнализират полицията.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.