Пропускане към основното съдържание

Алексей Петров признава хакване на изборните машини в скандален запис (ВИДЕО)

Ново видео посветено на заплахите, отправени към него от Алексей Петров, авторът и водещ на най-популярния български ютюб канал, надминал тази седмица 500 000 абонати, Станислав Цанов прави истинска сензация.
 
На записите от срещите и разговорите му, в които застреляният отправя недвусмислени предупреждения, че Цанов „ще си плати”, „ще бъде наказан” и дори „ще изчезне”, ако не свали интервюто си с пробилия ЛевИнс хакер Емил Кюлев, има и политически скандал.

Алексей Петров сам показва копия от кореспонденцията на журналисти във всички системи и се хвали, че нагласява изборните резултати, тъй като неговите компютърни специалисти са пробили системата през машините.

Това дава отговор, както на досегашните въпросителни с какво Алексей Петров би могъл да бъде толкова полезен и близък на Продължаваме промяната, така и на подозренията, които неведнъж са изказвани в парламента, че тази партия е възможно да е имала изкуствено подобряване на резултатите. Във висшите кръгове отдавна се говори за хвалби и на държаните от нея ръководители на държавната компания, която ръководи процеса.

Напомняме също, че за Алексей Петров работеше и бившият шеф на службата за борба срещу киберпрестъпленията в МВР, който преди това пък беше отстранен от Комисията за надзор над хазарта, след като Васил Божков напусна страната ни през януари 2020 г.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.