Трупове на убити украинци шават с ръце и възкръсват в “украинската Серебреница“

Всички снимки и видеоматериали, публикувани от режима в Киев, за които се твърди, че свидетелстват за някакъв вид „престъпления“ на руски военни в град Буча, Киевска област, са поредната провокация, научи BGpravda.

„Докато град Буча беше под контрола на въоръжените сили на Руската федерация, нито един местен жител не е пострадал от насилствени действия. Руските военнослужещи доставиха 452 тона хуманитарна помощ в населените места от Киевска област“, отбелязват от
„Докато град Буча беше под контрола на въоръжените сили на Руската федерация, нито един местен жител не е пострадал от насилствени действия. Руските военнослужещи доставиха 452 тона хуманитарна помощ в населените места от Киевска област“, отбелязват от руското министерство на отбраната.

„Местните жители се движеха свободно из града и имаха достъп до телекомуникации. Всеки от тях можеше свободно да напусне града в северна посока, включително към Република Беларус, придвижването не беше блокирано.

В същото време, южните покрайнини на града, включително жилищните райони, бяха денонощно обстрелвани от украински танкове, тежка артилерия и реактивни системи за залпов огън. Всички руски части се изтеглиха от Буча на 30 март, ден след преговорите между Русия и Украйна в Истанбул.

На 31 март кметът на град Буча Анатолий Федорук потвърди във видеообръщение, че в града няма руски военни. Тогава той дори не спомена за местни жители, застреляни по улиците с вързани ръце.

Не е изненадващо, че всички така наречени „доказателства за престъпления“ в Буча се появиха едва на четвъртия ден, когато в града пристигнаха служители на Службата за сигурност на Украйна (СБУ) и украински телевизии.

Особено притеснителен е фактът, че всички тела на хора, чиито изображения са публикувани от киевския режим, дори и след 4 дена не се вкочаняват, нямат характерните трупни петна, а кръвта в раните им не е съсирена.

Всичко това неопровержимо потвърждава, че снимките и видеозаписите от Буча са поредната продукция на киевския режим за западните медии, какъвто беше и случаят в Мариупол с родилния дом, както и в други градове“ , гласи съобщението.

„Сега ще обясня защо „Украинската Сребреница“ е поредната лъжа. Няма да анализирам разположението на телата спрямо пътя и да търся прилики с други трупове на различни места. Мнозина вече са направили това за мен.

Не само, че ръцете на „труповете“ се движат, а в огледалото за обратно виждане може да се види как „убитите“ възкръсват“, заяви Александър Коц, специален кореспондент на „КП.ру“ в района на бойните действие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар