Пропускане към основното съдържание

Девет мъртви, а Борисов „нанка сладко“ и си кани красива жена да му задоволява нуждите!

На 13.08.2017г. е направена снимката в спалнята със спящият Борисов. Самият той потвърждава, че снимката е автентична и че „нанка сладко“. Преди дни Борисов в интервю заяви, че има „човешки потребности“ и затова го посещавали „красиви жени“ и една от тях, „Мата Хари“, както я нарича той го снимала и инсценирала другите кадри с пачките и кюлчетата.

За да разберете що за човек Ви управлява, ще ви пропомним някои подробности за този летен ден.

13.08.2017г. остава в историята, като „Черната неделя“ за България. Множество тежки катастрофи с 9 загинали, между тях три деца и над 40 пострадали настанени в болници. Само при една от катастрофите, на пътя между Плевен и Ловеч през деня загиват четирима българи, сред тях и едно дете.

От данните на снимката на „нанкащият сладко Борисов“ (по неговите думи) става ясно, че е направена същият ден в 17.15ч. По това време вече има няколкодесетки катастрофи, медиите още в обедните новини обявяват черната серия, а 9 българи са загубили живота си.

Девет души са мъртви.

Какво прави Борисов?

Вика си „красива жена“, за да обслужи „човешките му нужди“ и в пет часа след обяд си ляга да нанка сладко! За загиналите българи – „Бог да ги прости“, за Бойко Борисов – „свирка в пет“ и сладко нанкане.

БОЕЦ


Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

ГАДНО: Хлебарки налазиха Фитнес Pulse (СНИМКИ)

Крайно занемарена е хигиената във веригата от фитнеси Pulse.