НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Страници

Най-сексапилна футболна съдийка подлуди мрежата

Считаната за най-сексапилна футболна съдийка Екатерина Костюнина подлуди за пореден път последователите си в социалните мрежи. Тя публикува серия от секси селфита и снимки на плажа, направени преди пандемията от коронавирус, и заяви, че не се страхува за фигурата си, а за физически нормативи.

Руската красавица от Сибир е изолирана в Красноярск и радва очите на местните жители, когато излизат да пазаруват по време на карантината. Сексапилната съдийка тренира три пъти седмично, бягайки на улицата, вместо на стадиона.


"Не се страхувам за фигурата си, а за физическите нормативи, които ще трябва да покривам след края на карантината. У дома е невъзможно да се подготвите за йо-йо теста", написа Екатерина в „Инстаграм“.

"Излизам на улицата само да тренирам и винаги сама, не вземам със себе си НИКОГО. Спазвам всички препоръки и си стоя вкъщи през останалото време", признава 25-годишната хубавица, която е учила педагогика в местния университет. Костюнина води семинари на Руския футболен съюз за деца и младежи.



Няма коментари:

Публикуване на коментар