НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Страници

ЧЕЗ започна да спира тока на длъжниците

ЧЕЗ започна изпращането на уведомителни писма за прекъсване на електричеството.
Въпреки пандемията и сериозните финансови затруднения на редица граждани и фирми, енергийната компания бърза да прибере дължимите им суми.


14 коментара:

  1. Никой да не ви плати да видим какво ще стане..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ако няма търсене ще паднат много цените тогава те ще са наведени на свободния пазар мегават вече е 0.1ст заради карантината но подребителите сме монополизирани за което ес одавна ни критикува

      Изтриване
    2. Как ако няма търсене на електроенергия !? Това макарони ли е ?

      Изтриване
  2. Това е защото тока в трябва да е държавен! Завода за Асвалт трябва да е Държавен, Градски Транспорт и Метро както и БДЖ трябва да са Държавни, Телефонна централа трябва да има държавна такава, Трябва Държавата да си прави пътищата чрез държавата, а не чрез частници! Има и още, но много от вас няма да ме разберат!! Що ли нямам Власт!!

    ОтговорИзтриване
  3. ТЕ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ЕДНИ КАТО ИМАТ ПАРИ ЗНАЧИ И ДРУГИТЕ ИМАТ!!!! А ТИЯ КЪДЕТО СМЕ БЕЗ РАБОТА КАК ДА ПЛАЩАМЕ!!!!!!!! БЕ ГОСПОДА ДАЙ ТЕ НИ ПАРИ ИЛИ НИ ОПРОСТЕТЕ И НАЩЕ СМЕТКИ, ЗАЩО МАЯ МАНОЛОВА КАЗА,ЧЕ НА РОМИТЕ ЩЕ ИМ ОПРОСТЯТ СМЕТКИТЕ,ЗАЩОТО БИЛИ В БЕДСТВАЩО ПОЛОЖЕНИЕ!!!!!!!! АМИ НИЕ ВЪВ КАКВО ПОЛОЖЕНИЕ СМЕ БЕ ГОСПОЖО МАНОЛОВА БЪЛГАРИТЕ!!!!!!!!!! КАТО ДО ВЧЕРА БЯХМЕ НА РАБОТА И СИ ПЛАЩАХМЕ ОСИГУРОВКИТЕ И ТЕМ ПОДОБНИ!!!!!!А РОМИТЕ РАБОТЕХА И СИ ,НЕ ПЛАЩАХА ОСИГУРОВКИТЕ!!!! СЕГА ДА ВИ ПОПИТАМ ОТ НАЩЕ ЛИ ПАРИ ЩЕ ИМ ПОКРИЕТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТ?????????? НЕ,ЧЕ СЪМ ПРОТИВ ТЯХ, НО ТОВА Е ДИСКРИМИНАЦИЯ!!!!@@ И ПРАВИТЕ МНОГО ЛОШО И ЩЕ СИ НОСИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Приятелю не се връзвай на това което каза г-жа Моя Манолова. Всики тия приказки за печелене на дивидинти тоест за пред хората. Аз съм циганин и нищо такова няма дори подчертава че съм от град чието население е около 80% цигани. нито помощи има нито сметки ка опростени ако желаеш ще ти пратя копие от кметкиге си които съм заплатил приди два, три дни. Така че всичко е лъжа. Явно умишлено се говорят тези неща за да създават напрежение между цигани и българи за отвличане на вниманието от тахната безотговорност. Не се подавайте на подобни глупости но нека се обеденим цигани,българи,турци и да смачкаме тая лъжлива и крадлива зган.

      Изтриване
  4. Отговори
    1. На мен също ми изпратиха
      Очаквам всеки един момент да го спрат

      Изтриване
  5. Има ли счупени електромери?

    ОтговорИзтриване
  6. Айдеее, пак ромите виновни
    И ЗА СВОТОВНАТА КРИЗА И ЗА КОРОНА ВИРУСА СА ВИНОВНИ ВИ РОМИТЕ ПАК НАЛИ,
    Еми некадърния човек все има кой да плуе, вие сте се насочили само към РАСИЗМА, по тойа начин и държавата ще я изгубите,хабер си нямате
    ОБИДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА, дайте засе обидиним без да се делим, да се спаси тая държава, иначе на края до знамето ще продадат и няма да съществува България!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Ужас това не е възможно...има хора без работа и без пари...а и плюс това имат и деца..този пример го давам оти иназ съм в това положениенс две Деца и без работа как да си плстим тока...нека ни елезат в положение ЧЕЗ!!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Къде е Главният прокурор, къде е тиквата???

    ОтговорИзтриване