НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Страници

Румен Петков попиля Мутафчийски

Уважаеми професор Мутафчийски,
Казвам „уважаеми“, с цялата благодарност за това, което сте направили за моето здраве и за животите на мои приятели, които сте спасили. Дълбок поклон за Вашия професионализъм. Обръщам се към Вас с молба.

Не се превръщайте в обслужващ персонал на най-вулгарния, в новата история на България, държавник Бойко Борисов. Разбирам обидата и огорчението Ви по въпроса за фризьорските салони.

Не знам защо не Ви прави впечатление 30-километровата опашка на „Капитан Андреево“ и защо не коментирате некадърността на правителството. Не знам защо не се смущавате от кафенетата на властта в Пазарджик, които работят и на които се пишат само предписания. Това, което става в търговските обекти, е голямото престъпление към нацията.

В София пускаме в магазините по 10 души, но отвън държим по 40-50, с което тези, които чакат на опашката ги принуждаваме да се презапасяват не от страх, а за да не висят на тази опашка следващата седмица. Не знам, защо не мислите по това. Не знам, защо не видяхте, че в търговските обекти на големите вериги, вън от София, цял ден се събират стотици хора. И това не Ви безпокои.

Професор Мутафчийски, бъдете този, който сте и не допускайте да бъде обиден пагонът. Ако се явявате и цивилен, може би ще бъде по-прилично към обществото. Участието Ви ежедневно с униформа създава едно друго впечатление, от което българският народ днес не се нуждае.

Румен Петков

1 коментар: