БСП-София сформира доброволчески "Тимуровски команди" в помощ на нуждаещи

Калоян Паргов
Градската организация на БСП в София сформира доброволчески "Тимуровски команди" в помощ на нуждаещи се възрастни хора в града. Предвид тежката епидемия от COVID-19 решихме да организираме младежи, които да се погрижат за нашите членове и симпатизанти в София и да им помогнат.

Добре познатите от преди време "Тимуровски команди" ще посещават домовете на хората, ще им пазаруват храна и лекарства на възрастните и ще им помагат, с каквото е необходимо
Изцяло се съобразяваме с обстановката и ситуацията и затова затворихме нашите районни клубове във времето на извънредното положение в държавата. 

Искаме да съхраним живота и здравето на нашите членове и симпатизанти, не малка част от които попадат в рисковата групата - на най-застрашените от вируса граждани. Ограничили сме контактите, минаваме на дистанционна работа и комуникираме по телефоните и електронните пощи. Животът продължава, но най-важното е да се погрижим за здравето - нашето и на близките ни. Вирусът не ни плаши, не ни е парализирал, но трябва да бъдем по-отговорни и дисциплинирани.

Калоян Паргов

Няма коментари:

Публикуване на коментар