Пропускане към основното съдържание

Актът на кърмене все пак не е просто акт за задоволяване на хранителна потребност

Преди няколко години бяха поканили за участие Маги Малеева в лекция за лидерство. Тя влезе в залата по време на предишната сесия, заедно с бебето и мъжа си.

И докато всичките 50 души някакви политици слушахме предишния лектор, Малеева започна да кърми бебето, което се събуди и разплака... Лично не разбрах защо трябваше да прави това пред всички ни, при положение, че целия хотел извън конферентната зала беше на нейно разположение. Честно казано това "широко" разбиране за нормите в обществото ми идва малко вповече. Уважавам кърмещата /и некърмещата/ майка, каквато и аз самата съм била.

Но акта на кърмене все пак не е просто акт за задоволяване на хранителна потребност. Той е нещо много лично и интимно между майката и бебето, и наистина не разбирам защо трябва да се споделя с целия свят...

Галина Асенова, Фейсбук

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,