Пропускане към основното съдържание

Бойко искал 10 000 протестъри да свалят Орешарски

Бившият премиер Бойко Борисов е бил готов да плати на Бисер Миланов-Петното 500 000 лева, за да събере 10 000 души на площада пред Народното събрание, които с метеж да свалят правителството на Пламен Орешарски.
Това обяви пред ТВ7 Йордан Бонев, съосновател заедно с Петното на националното движение „Свобода".

Сумата и условията са били уговорени на среща в дома на Борисов в Банкя, а една от „клаузите" в договора е включвала омаскаряването на лидера на партия „България без цензура" Николай Бареков.

„Борисов има клип, как влизаме с Петното в дома му", категоричен бе Бонев и подкрепи думите си с подробно описание на къщата на лидера на ГЕРБ. „Ако влезете в дома на Борисов, ще се впечатлите от ловните атрибути.

Влязохме през страничен вход. Има пътека към къщата, има прозрачна врата, плъзгаща се. Влизаш вътре и вляво е неговият офис. Той ни каза, че там навремето е била кочината. Всичко ще бъде потвърдено. Има доказателства за срещата. Те сега се намират в институциите. Прокуратурата още не го е казала, но ще каже. След като те разкрият за какво става въпрос, аз ще дам подробности", обясни Бонев.

Той за пореден път посочи, че на първата среща Петното е получил 12 000 лева аванс от Борисов, които обаче е изхарчил за собствени нужди, а не е поделил със съратниците си в „Свобода". „На срещата в къщата на Борисов Петното получи 12 000 лева. Аз не съм взел нищо. Ако сега си бях замълчал и 500 000 лева щяха да ми предложат. Но аз искам да се знае истината", завърши Бонев.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.