НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Страници

Кандидат депутат от ГЕРБ целува зам.-кмет в устата и помпа секс-кукла

Страстна целувка между депутата в последния парламент и настоящ кандидат за втори мандат на народен представител от ГЕРБ Емил Гущеров и заместник-кмета на Дупница Крум Милев се появи Фейсбук, съобщи dennews.
Ако може да се вярва на датата на снимката, мъжката целувка се е случила в нощта на втори срещу трети февруари.

Снимката е част от серия скандални фотоси. В друг кадър Гущеров и Милев дърпат надуваема секс кукла, седейки на маса с изпразнени чинии и марково уиски. Видимо поизпуснала част от въздуха си кукла е прегърната през шията от Гущеров и попада в скута на друг господин, чието лице е скрито от ококореното лице на секс играчката. На следваща снимка Милев демонстрира мъжественост, като вече „изнасилва” куклата с бутилка от алкохол, докато млад мъж я държи в скута си и я е обърнал с гръб към заместник-кмета.

 На друга снимка, със светнал от алкохола поглед, зад чашите с уиски, вдигнати за наздравица, наднича и председателят на ОбС-Дупница и президент на волейболния Марек Ивайло Константинов. До него с натежали клепачи е Крум Милев, собственикът на рекламна агенция Симеон Георгиев-Мони, който е бивш съученик на Гущеров, Константинов и другият заместник-кмет Красимир Георгиев. Най-близо до обектива и на този кадър се вижда лицето на Гущеров.


Няма коментари:

Публикуване на коментар