НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Страници

Радуканов: Нямаме самочувствие!

Милен Радуканов даде кратък коментар след дербито с Левски. Наставникът на "червените" бе видимо изнервен от пропуските на своите възпитаници.

"Нямахме концентрация, но най-вече бяхме без самочувствие при завършването на атаките",  лаконично заяви старши треньора на ЦСКА."

На пресконференцията треньора на ЦСКА бе доста убеден във възможностите на неговите играчи:
"Левски победи защото вкара повече гол и имаха късмет в техните положения. Мисля, че имахме по равно положения и мача беше равностоен. Изполвахме тази смеха на игразащото идеята ни беше да ползваме бързи нападатели, които да оказат натиск в началото на мача да откраднат топката и да вкарват голове. На тримата им липсваше класа в последното подаване и завършващият удар.

През втората част направихме промени, но сега всички казвате че съм сбъркал смхемата и че съм пуснал Делев, но ако той беше вкарал всеки щеше да ръкопляска. Всеки има право на мнение, но аз съм преценил за Делев, че може да играе навсякъде и за това игра в центъра.

В края на мача бяхме уморени, защото трябваше да покриваме много пространство. Ще трябва да работим за това. Не мога да ви кажа до кога ще работя и не мога да ви кажа до кога ще остана, ръководствотоще прецени дали ще ме задържи след юни месец.", бе коментара на Радуканов на пресконференцията.

Цветан Ламбрев, football24.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар