Пропускане към основното съдържание

Боксьор е убил журналистката Виктория Маринова

21-годишният Северин Красимиров от Русе, който е задържан в Германия за убийството на журналистката Виктория Маринова е тренирал бокс в местен клуб, научи Bgpravda.


Мъжът е напуснал страната през Дунав мост-Русе 24 часа след убийството и е задържан късно снощи в немския град Щаде в дома на негови роднини.

По данни на прокуратурата ДНК-профилът на Красимиров съвпада изцяло с откритите следи по тялото и дрехите на жертвата.

Задържаният живее в ромската махала на русенския квартал „Тракция” близо до мястото, където тази събота Виктория Маринова бе открита убита, душена и изнасилена. Мотивите за убийството все още не са категорично потвърдени, но по думите на главния прокурор Сотир Цацаров вероятно става дума за спонтанно нападение с цел сексуално посегателство.

Красимиров има криминална регистрация за кражба на цветни метали, когато е бил 10-годишен. Немските власти съобщават, че е съден и за фалшиви документи.  Цацаров допълни, че Красимиров е тренирал бокс и по всяка вероятност е бил пиян по време на нападението.

Германски съд трябва да разгледа още днес заповедта му за арест, а до няколко дни да бъде завършена процедурата за екстрадирането му в България.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.