Пропускане към основното съдържание

Масов протест срещу ценовия геноцид, парното ще поскъпва още през януари

Неизбежните предсрочни избори наближават с пълна сила. Хората са готови за масови протести и падането на кабинета Борисов 3 е само въпрос на време, а то изтича с пълна сила.

На 30 септември, неделя, от 10.00 часа, Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) ще проведе закрито заседание, на което ще вземе решение за ново увеличение на цените на природния газ и парното.

От 1 октомври парното в София ще е с 16 % по-скъпо. Така за апартамент от 70 кв.м., с инсталирани три радиатора, чиято сметка за миналия отоплителен сезон е била около 1000 лв., тази зима ще са необходими още 160 лева.
Скандалното е, че в началото на следващата година ще има още едно увеличение на цената на парното и топлата вода.

Природният газ също ще поскъпне рекордно от 1 октомври. Увеличението ще е с 14 %, което е най-големият скок от април 2017 г.

Елате в неделя, 30 септември, от 10.00 часа, пред КЕВР (бул. „Княз Александър Дондуков“ №8, до Младежкия театър), за да протестираме срещу произвола на една шайка, правeща бедните още по-бедни, а богатите – още по-богати!
Ако и сега се примирим с енергийния терор на властта, значи си заслужаваме съдбата на най-бедните европейци!

БЪЛГАРСКАТА ПРОЛЕТ

Българи за България - Обединени

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.