Пропускане към основното съдържание

Да изчистим София от свастиките (ВИДЕО+СНИМКИ)

Социалисти и антифашисти чистиха София от свастиките. Участие в инициативата взеха и общинският съветник от БСП - Борис Цветков и председателя на БСП район-Подуене - Елеонора Петрова.

"Благодаря и на служителите от Столичен инспекторат, водени от Веска Георгиева и Иво Пенев, които както винаги оказаха пълно съдействие на гражданите-доброволци като осигуриха подходящи материали и консумативи и помощ при почистването на свастиките", написа във Фейсбук - Борис Цветков.

"В същото време Столична община и МВР са в дълг към гражданите, към жителите и гостите на столицата, които освен подписване на харти ОЧАКВАТ и РЕАЛНИ ДЕЙСТВИЯ в изпълнение на законите на страната и преустановяване на незаконната продажба и излагане на фашистки символи и сувенири на метри от Столична община и Народното събрание.

Заедно с антифашисти и социалисти сме готови да се включваме и в следващи инициативи заедно с Шалом и други организации за да се противопоставим на възраждането на фашизма и неговите символи, както и да недопускаме нетолерантност и агресия срещу слабите".



ОЩЕ СНИМКИ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК 

http://www.lepoint.fr/…/un-marche-dedie-aux-nostalgiques-du…

Фейсбук събитие:
https://www.facebook.com/events/978196922373967

Публикации в медиите:
https://trud.bg/бсп-софия-и-шалом-чистят-свастики-в-ст/
https://pik.bg/от-бсп-ще-чистят-свастики-в-софия-news781209…

Коментари

  1. Благодаря на социалистите, антифашистите, колеги общински съветници и граждани, които днес се включиха в инициативата за почистване на свастики от улиците на столицата. Благодаря и на служителите от Столичен инспекторат, водени от Веска Георгиева и Ivo Penev, които както винаги оказаха пълно съдействие на гражданите-доброволци като осигуриха подходящи материали и консумативи и помощ при почистването на свастиките.

    В същото време Столична община и МВР са в дълг към гражданите, към жителите и гостите на столицата, които освен подписване на харти ОЧАКВАТ и РЕАЛНИ ДЕЙСТВИЯ в изпълнение на законите на страната и преустановяване на незаконната продажба и излагане на фашистки символи и сувенири на метри от Столична община и Народното събрание.

    Заедно с антифашисти и социалисти сме готови да се включваме и в следващи инициативи заедно с Шалом и други организации за да се противопоставим на възраждането на фашизма и неговите символи, както и да недопускаме нетолерантност и агресия срещу слабите.

    http://www.lepoint.fr/histoire/un-marche-dedie-aux-nostalgiques-du-iiie-reich-au-coeur-de-sofia-11-09-2018-2250171_1615.php?utm_term=Autofeed&utm_campaign=Echobox&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&Echobox=1536646691#xtor=CS1-31-

    Фейсбук събитие:
    https://www.facebook.com/events/978196922373967

    Публикации в медиите:
    https://trud.bg/бсп-софия-и-шалом-чистят-свастики-в-ст/
    https://pik.bg/от-бсп-ще-чистят-свастики-в-софия-news781209.html

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.