Пропускане към основното съдържание

Мария Йовкова с нова изява


Най-голямата ни звезда в тениса на маса - Мария Йовкова ще има нова изява. Това ще стане по време на четвъртото издание на турнира по тенис на маса Seamaster 2018 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open. Той ще се проведе в Панагюрище и започва във вторник, 14 август, с двубоите от квалификациите при мъжете и жените, както и тези на състезателите до 21 години.


Ето какво отреди жребият за българските състезатели:


При мъжете групите са общо 38. Директно в основната схема от българите ще играе Станислав Голованов.

Петьо Кръстев е група 7 заедно с Масатака Моризоно (Япония) и Хампус Сьодерлунд (Швеция).  Теодор Александров е група 8 с Пол Дринкхол (Англия) и Мехди Булуса (Франция). Представящият България германец Филип Фрориц е група 12 заедно с Любомир Пистей (Словакия) и Кю Дан (Германия). Денислав Коджабашев попадна в група 24 с Жоао Жералдо (Португалия) и Ерик Глод (Люксембург). 

Стефан Тодоров е в група 31 заедно с Александър Робино (Франция) и Адам Суди (Унгария). В група 36 е Теодор Йорданов, който ще играе срещу Робин Дево (Белгия) и Григорий Власов (Русия).

При жените квалификационните групи са 24. В основната схема ще играе европейската шампионка за девойки Мария Йовкова. 


В група 20 Калина Христова е заедно с Дария Триголос (Беларус) и Татяна Кукулкова от Словакия. В група 23 Ивет Илиева ще играе срещу Андреа Тодорович (Сърбия), Мария Тайлакова (Русия) и Ким Сьойон (Южна Корея).

Програмата на турнира във вторник в 8:30 часа в зала „Арена Асарел“ ще има честта да открие Стефан Тодоров. 18-годишният пловдивчанин играе срещу Андерс Линд (Дания) в 1/16-финал на турнира до 21 години.

При жените до 21 години Мария Йовкова излиза от 9:05 часа срещу Наталия Байор от Полша. По каприза на жребия Ивет Илиева ще срещне и тук Мария Тайлакова, а Калина Христова играе с японката Мию Нагасаки.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.