Пропускане към основното съдържание

Цигани от "Факултета" нападнаха влака Благоевград - София, проля се кръв (ВИДЕО)

Страшен инцидент е станал тази вечер във влака, който се движи по направление Благоевград - София. Човек е бил уцелен, докато тренът е минавал през квартал "Факултета". Това става ясно от пост в социалните мрежи.

В публикуваният клип един мъж обяснява как човек е бил уцелен. "Ето това е циганската престъпност. Виждате какво става. Ние сме мирни, те ни нападат. Много моля властта да се заеме с този проблем. 

Той не е от вчера не е от днес. Иначе държавата пада", казва мъжат. На кадрите се вижда как пострадалият е легнал на земята, а лицето му е окървавено. 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

ИЗВЪНРЕДНО: Дадоха Денков на главния прокурор за държавна измяна

Новосформираният кръг „Първо България“ дава на прокуратурата премиера Николай Денков по подозрение в държавна измяна.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.