Пропускане към основното съдържание

Гаджето на Бойко Борисов с часовник за 200 000 долара (СНИМКА)

Началничката на Велико Търново - Станислава Стоянова, която от близо година е гадже на Бойко Борисов, движи с часовник за 200 000 долара. Ужким социалната Стаси се радва на скъпи играчки. Часовникът е специална изработка на от бяло и жълто злато, инкрустиран с диаманти. 


Часовникът на депутатката от ГЕРБ е от марката Patek Philippe Calatrava 4897G, а само базисната цена на такова бижу е над 20 000 долара. 

Заради марковата изработка и диамантите цената нараства над 200 000 долара. За справка може да посетите онлайн магазина на марката ТУК.

Само половин година по-рано Станислава се с доби и с един от най-скъпите жълти диаманти в света. Стойността му бе над 11 млн. долара. 

Коментари

  1. Наистина ли това ни вълнува? По какъв начин това ни помага да бъдем по-успешни, по-добри или... Защо е нужно да се концентрираме върху това, какво правят другите вместо да използваме силите си за собственото си съществуване. Помислете над това.

    ОтговорИзтриване
  2. Потънах в размисли и страсти...

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.