loading...

вторник, 20 март 2018 г.

България триумфира в Тайланд със 7 световни титли по муай тай

Безспорен успех за България в Тайланд. В родината на муай тай състезателите ни спечелиха 7 световни шампионски титли - две вицешампионски и три бронзови.

В студиото на "България сутрин" треньорът на Националния отбор по муай тай Николай Атанасов, златният медалист в категория до 75 кг. Християн Корунчев и световният шампион в категория до 54 кг. за девойки Карина Петкова споделиха каква е тяхната цена за успеха, както и емоциите, преживени в Банкок.

"Конкуренцията беше много голяма, състезаваха се 52 държави, като всяка от тях беше дошла, за да спечели", обясни треньорът Николай Атанасов.

Той продължи, че спортистите ни са играли по 3-4 срещи на фона на тежък климат и часова разлика.

"Дори аз съм изненадан от този успех заради смяната на поколенията в националния отбор, която тече в момента", откровено каза Атанасов.

Християн Корунчев изиграва няколко тежки мача с различни съотборници, но в последния му - четвърти, той приключва битката за 40 секунди - с победа!

"Уцелих момента", заключи Корунчев.

ВИДЕОТО МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК


1 коментар :

  1. ЦЕЛИЯ ОТБОР ПО МЯУ-МЯУ ТАЙ Е ЗАЯВИЛ,ЧЕ ВСИЧКИТЕ УСПЕХИ ,КОЙТО СА ПОСТИГНАЛИ В ТАЙВАН СА СЕ ДЪЛЖЕЛИ ЕДИНСТВЕННО И САМО, НЕ НА ТРЕНИРОВКИТЕ, А НА ТОВА ,ЧЕ ДОКАТО СА СЕ ПОДГОТВЯЛИ СА СЛУШАЛИ СВЕТОВНИТЕ ХИТОВЕ НА СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТНАТА ЧАЛГАРСКА РОМСКА ПЕВАЧКА - БРИАНА. ТОВА МНОГО ЯКО,НЕВЕРОЯТНО И СТРАХОТНО ГИ Е ЗАРЕДИЛО С ЕНЕГРЕТИКА.

    ОтговорИзтриване