loading...

понеделник, 25 декември 2017 г.

Спортен клуб БОИЛ - машина за успехи

Варненският спортен клуб БОИЛ изпраща повече от успешна година. Доста са титлите и наградите спечелени през 2017 г. Постигнатите успехи дават и сериозни надежди за нови успехи през следващата година. 

Безспорната звезда на БОИЛ е Пламена Димова. Бойната кралица на България прибави в сериозната си колекция от титли и тази на световна шампионка по бокс за професионалисти в категория до 52 кг. 
Пламена Димова
Пред родна публика Пламена стигна до титлата на 13-ти октомври. По този начин кралицата затвърди представата, че Варна е бойната столица на България.

Друг представител на БОИЛ - Александър Петров пък стана световен шампион по кикбокс, К-1, кат. до 81 кг. Не случайно Александър бе избран за спортист №1 на Варна за месец октомври. 
Александър Петров
Общо петима състезатели на БОИЛ получиха награди за спортист на годината във Варна. Християн Кънчев, Теодор Христов и Радослав Костов получиха награди при младежите, а при мъжете Александър Петров и Богдан Шумаров. Треньорите на клуба Красимир Кирилов и Делян Славов също бяха удостоени с плакет за добре свършената работа.

През декември стана ясно, че за трета поредна година БОИЛ е отборен шампион на класацията на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай за рингови стилове. 
Това е шеста отборна титла от създаването на клуба до момента. Това потвърждава факта, че БОИЛ е известен като един от най-добрите клубове, мястото където се създават шампионите и него са излезли не един и не двама шампиона.

И не забравяйте, БОИЛ освен сила е и семейство! 


Няма коментари :

Публикуване на коментар