loading...

неделя, 26 ноември 2017 г.

2 милиона души в Челябинск са смъртоносно облъчени, военните не им позволяват да напуснат града (ВИДЕО+СНИМКИ)

2 милиона души в района на Челябинск са получили смъртоносни дози рутений-106 и са обречени на смърт, пише kavkazcenter.com. 
Челябинск е заобиколен от военни и бронирани автомобили. Невъзможно е да се напусне града.

Радиоактивният облак все още е там. Хората се задушават. В петък облакът се премести в Татарстан. Това бе казано във Facebook от известната публицистка Лиза Богутская. Тя пише:

- "Много настоявам всички сега да се въздържат от глупости. Тук не знам как да помогна. Само тези прогнози, които прочетох преди няколко години, ми идват на ум. "Земята няма да роди. Ще бъде заразена много метри на дълбоко. Хората ще умрат от глад. Празни градове и планини от трупове. "

И всичко това трябва да започне след като "Сирия ще падне". Не знам дали тя вече е паднала или не, но Путин реши да изтегли войските от него. Изглежда Путин за бедствието ще остане мълчалив до края.

Страшно е!

Спомням си как се празнувахме демонстрация 1 Май 86, а след това един огромен черен облак, обхвана Симферопол и дъжда, който дойде при нас от Чернобил. Евакуацията на хората започна след празника.

Отидете в Челябинск. Вдишайте с пълни гърди съветската Русия ", завършва поста си публицистът.

Междувременно жителите на Челябинск са помолени да разпространяват възможно най-много информация за критичната ситуация в региона. Те пишат в описанието на историята на VIDEO в YouTube за ситуацията в зоната на радиационна емисия:

- "Спешно!!!!!!! Помогнете ни ... помогнете на жителите на градовете Челябинск, Копеик, Коркино и околните села ......! Ние се задушаваме !!!!!!!! Не виждам съседните къщи ... "

Местните жители също разпространяват в социалните мрежи снимки на военни контролно-пропускателни пунктове, поставени в покрайнините на Челябинск, които не освобождават хората.

Няма коментари :

Публикуване на коментар