loading...

сряда, 12 юли 2017 г.

Synsystem 365 СПОРТ е уникална програма за подпомагане на спортните клубове


Фирма НЕС ООД представи своята   програма за подпомагане на спортни събития - „Synsystem 365 СПОРТ. ” Спортни клубове в цялата страна ще получат  финансова подкрепа  в размер на 500 лв за организиране на различни състезания.

„500 лв. може да не е голяма сума, но ние искаме да достигнем до колкото се може повече клубове  във всички 365 общини в страната, коментира Иван Кутуев, маркетинг мениджър на фирма НЕС ООД и добави: „Предимство ще имат основните спортове и тези, които са имали представители на последните три Олимпийски игри. Но  все пак ще потърсим баланса, така че да можем да обхванем цялата страна. Всичко зависи и от общия брой кандидатствали проекти, разбира се. Надяваме се като за първа година да стартираме успешно, тъй като тази програма за нас е с дългосрочна визия. Нашето желание е  всяка година да увеличаваме броя на подпомаганите спортни клубове и събития в страната. Добавената стойност на програмата е да помогнем на все повече деца да спортуват. Не искаме да натоварваме спорта и затова за програмата се кандидатства улеснено, няма да отнеме повече от минута”.

Кандидатите трябва да попълнят име и булстат на спортния клуб, вид спорт, дисциплини, очакван брой участници, място, дата  и час на провеждане на спортното състезание, като формата за кандидатстване е на интернет адрес: www.burnit.bg/bg/sunsystem-365-спорт

Клубът, който кандидатства, трябва да е член на българската  федерация в съответния вид спорт. Заявките се приемат  от днес до 12 август 2017 г., а одобрените клубове ще бъдат обявени на 30 август 2017 г. Състезанията трябва да се проведат в периода между 1 септември 2017 г. и 30 юни 2018 г. Няма ограничение за възрастта на участниците.

Няма коментари :

Публикуване на коментар