Пропускане към основното съдържание

Този път Цензурата е наложена на Цвета Кирилова

Официална позиция на Единение Българи за България, във връзка с ограничаване свободата на словото и оказвания натиск върху израза на обществено недоволство на българския народ към събитията в Асеновград чрез блокирането на профила на г-жа Цвета Кирилова в социалната мрежа Фейсбук.


Мотивът е споделена публикация със заглавие – „Млад българин с гневно писмо в мрежата. Погнусен съм“

Бързаме да заявим, че не сме расисти, не сме проводници на етническо напрежение, не споделяме призивите за саморазправа чрез употреба на физическа сила. Не можем обаче да останем безучастни към съдбата на народа си, системно обвиняван в грехове каквито не е извършвал, а официалните власти стоят встрани и гледат безучастно.

Българите са перманентно хулени, обиждани, обругавани, ограбвани, бити, изнасилвани и често пъти убивани в собствените си домове, а вместо защита и справедливост на свой ред какво получават – обвинения в прояви на дискриминация и нетолерантност. Възниква резонният въпрос: защо тогава са ни необходими толкова много правоохранителни органи, на които всички ние редовно и чинно плащаме, за да ни пазят?

Може би законът повелява да ги виждаме само в случаите, когато масово протестират за по-високи заплати и обезщетения, но не и когато трябва да патрулират по градове, села, махали и гета? В по-малките населени места хората, както наскоро един бивш министър на вътрешните работи цинично се изрази, трябва сами да се оправят. И който оцелее, оцелее. Но ако някой от тях случайно реши да се оплаква или да търси справедливост, априори да знае, че жалбата му едва ли ще бъде уважена. По-скоро той самият да пострада и да попадне под ударите на закона.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.