loading...

понеделник, 3 юли 2017 г.

Има хора, които много искат, но просто не могат!

Кирил Добрев
Има хора, които много искат, но просто не могат!
Резултат нула от четири...

Ето на това му казвам да удариш дъното!

С активното съдействие на Кирил Добрев, след едногодишни упражнения като шеф на Организационния отдел и личното му участие и намеса при номинирането на кандидати, ЗА ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ, БСП удари дъното на проведените днес частични местни избори: кръгла нула от четири избора!

Потвърди се тенденцията БСП или да не издига кандидати (както е в кметство Ябълково, община Димитровград) или да издига компроментирани или неизбираеми кандидати. Най-лошото е, че Кирил Добрев подведе дори и Корнелия Нинова лично да участва в подкрепата на компроментиран кандидат за кмет на кметство Бошуля, но дори и нейния авторитет не можа да помогне за победата ни в село Бошуля.

При тези избори обаче се появи и нов опасен прецедент. Някой ЕДНОЛИЧНО да утвърждава кандидат на БСП за кмет за община, без членовете на Националния съвет да са обсъждали и гласували утвърждаването на кандидата ни за кмет на община, съгласно изискванията на Устава на БСП.

Жалко за пропиляването на възвърнатите надежди и доверие към БСП
Поставих въпросите за тревожните тенденции при частичните местни избори в писмо до ръководството на Националния съвет на БСП, но за съжаление нито получих отговор, нито се взеха някакви мерки.

По-подробна информация за четирите избора:

1. В кметство Ябълково на редовните местни избори през 2015 г. кандидатът на БСП е пети, на балотаж отиват ГЕРБ и друг десен кандидат. Днес въпреки върнатите надежди към БСП - НЯМАМЕ КАНДИДАТ и от двамата десни победи загубилия миналия път десен кандидат.

2. В община Антоново сме отново трети, има села в които отново имаме по 1 и 2 гласа, въпреки отчетения на национално ниво подем на БСП.

3. В кметство Тръстеник отново издигаме загубилия на изборите през 2015 кандидат и той отново ги губи пак още на първия тур.

4. В кметство Бошуля, избраният с 50,6% на редовните избори наш кандидат за кмет вече очевидно е загубил доверието на хората, но сериозно разделя дори и членовете и симпатизантите на БСП в селото. За всичко това са уведомени и ръководството на БСП и народните представители от областта. Но при налагането му силово отново за кандидат вече не печели, а губи с 2 към 1 от ГЕРБ.

Борис Цветков, Фейсбук

Няма коментари :

Публикуване на коментар