Пропускане към основното съдържание

Загадките на Черно море (ВИДЕО)

Още V век преди новата ера историкът Херодот разказва за митично чудовище обитаващо Черно море. Херодот го описва, като дълго, черно създание, с остри нокти и няколко реда зъби. Векове наред легендите за това чудовище продължават да се разпространяват. През XVI-XVIII има документирани истории от преминаващи турски кораби, където се споменава за същото чудовище.
Всички, които са го видели, го описват по същия начин, както и Херодот. През 1828 година покрай крайбрежието на Крим почват да се носят легенди за създание, което напада и отвлича овцете на местните животновъди. Слуховете стават много и Николай I решава да изпрати експедиция, която да провери за случая. Тази експедиция открива 12 килограмово яйце, в което е открит скелет на дълго същество с гребен на главата. За жалост обаче не са открити никакви други доказателства. 

През 1990 г. рибари откриват два обезобразени трупа на делфини. По труповете им има следи от нокти и зъби на същество, което според учените не отговаря на нито едно от познатите ни. Странното е, че дори туристи по крайбрежието на Крим го виждат и успяват да го заснемат. 

Кадрите вижте във видеото!


Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.