loading...

понеделник, 12 юни 2017 г.

Асоциацията на балканските атлетически федерации подписа спонсорски договор (ВИДЕО)

Асоциацията на балканските атлетически федерации (АБАФ) подписа спонсорски договор с ”Трейс Груп Холдинг" АД на специална пресконференция в Пресклуб “България” по-рано днес. Документът беше подписан от президента на АБАФ Добромир Карамаринов и от Николай Михайлов,  председател на Надзорния съвет на "Трейс Груп Холдинг" АД. Двете страни разкриха единствено, че договорът е дългогодишен и с добри параметри, но според клаузите в него нямат право да разкриват повече подробности. 

На пресконференцията присъстваха и двама от водещите ни атлети - Габриела Петрова и Георги Иванов. На срещата с медиите беше засегната и темата за “Мача на гигантите” на 9 септември във френския град Анже, на който ще участва Балкански сборен отбор. Той ще бъде определен след Балканското първенство в Нови Пазар (Сърбия), което ще се проведе на 15 и 16 юли, но ще бъде обявен официално седмица преди “Мача на звездите”, тъй като може да се стигне до промени заради контузии. 

Следващата сериозна проява за българския национален тим пък е Европейският отборен шампионат в първа лига във Вааса (Финландия) от 23 до 25 юни.

Няма коментари :

Публикуване на коментар