loading...

петък, 30 юни 2017 г.

И морето на бунт срещу ГЕРБ


След Асеновград, и крайморските градове са на път да внигнат революция. Гневът е заради лобизъм на ГЕРБ и назначаване за началник в рибовъдната агенция на откровен некадърник, когото само преди месеци хората изгониха с протести. Но сега самозабравил се, Бойко го връща. И то на по-висок пост.

Става дума за общинския съветник в Бургас Николай Иванов, който две години и половина беше началник на отдел „Черно море“ в Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури, е бил изненадващо отстранен от поста си. „Бях в кабинета на директора по конкретни въпроси, които са обичайни за работата ни и тогава той ми даде заповедта, с която ме уволняват.
Това се случи през март след бурни протести на Рибари от регион Бургас и Варна, недоволни именно от работата на кадъра на ГЕРБ.

Днес няколко месеца по -късно, когато ГЕРБ отново са на власт искат да върнат отново в ИАРА – общинският съветник Николай Иванов.

Наши източници ни съобщиха, че ще бъде назначен на поста зам.директор на агенция ИАРА. Това е повече от предното „началник на отдел“. А след като беше отстранен след протестите на рибарите, сега те как ли ще приемат тази новина. 

ГН

Няма коментари :

Публикуване на коментар