Пропускане към основното съдържание

Серия от терористични нападения в Лондон


Серия от нападения станаха в Лондон, като терористичните атаки взеха човешки жертви. Първоначално се появи информация, че кола е връхлетяла върху пешеходци на т.нар. "Лондон Бридж" (мостът, който свързва Сити и Саутуарк през река Темза в централната част на Лондон). Според очевидци около 20 души са ранени. Изданието The Sun съобщава за седем загинали. Полицията определя инцидента като "сериозен. В близост до мястото на инцидента има гара, която е затворена. 


BBC съобщи, че микробусът се е движил с около 80 км в час. На петима души се оказва помощ намясто. Според друга информация нападението е било извършено от трима души. The Daily Telegraph пише, че нападението е било извършено от трима души, които са нападали хората с ножове. По-късно бе съобщено, че от полицията съобщават, че са реагирали на друг инцидент в близост до първия. РИА Новости информира, че неизвестен, въоръжен с нож е нападнал хора в ресторант, който се намира близо до "Лондон Бридж".

По информация на The Sun и The Telegraph това е станало в ресторант Tito's, който се намира в близост до метростанция London Bridge. Според очевидци, цитирани от The Sun, от заведението изнасят телата на жертвите. По-късно бе съобщено за трети инцидент – в района на Воксхол, южно от Уестминстър, на десния бряг на Темза. Четири станции на метрото и четири ж.п. гари са затворени. Полицията съобщи, че разследва терористичен акт. Властите призовават жителите на града за спокойствие, но и да бъдат бдителни. Британската полиция започна масова евакуация на хора от сградите в радиус от 1,5 км от "Лондон Бридж".

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.