Пропускане към основното съдържание

Бетина Жотева мрази комунистите, но е работила за тях

Нашумялата с обидите си Бетина Жотева е обслужвала доста личности и институции през годините. Била е директор на пресцентъра на Министерство на финансите в мандата на Симеон Дянков, същата длъжност е заемала при първия служебен кабинет на Росен Плевнелиев и Марин Райков в икономическото ведомство при министър Асен Василев.
Консултирала е по медийни въпроси и сегашната министърка на външните работи Екатерина Захариева във времето, в което тя е главен секретар на президентската администрация на Плевнелиев. Преди това е била първи секретар по комуникационните стратегии в Постоянното представителство на България в ЕС и консултант и анализатор към НАТО.

„Некакви комунисти“ не бяха проблем за Жотева в далечната 1996 г. , когато обслужи информационно и кандидат-президентската двойка на БСП Иван Маразов-Ирина Бокова.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:  Бетина Жотева към дама: Да, моя малка к*чко

Бетина Жотева от СЕМ заплашва журналист (ЗАПИС)

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.