Пропускане към основното съдържание

Три състезания по колоездене за три дни с над триста участници (ВИДЕО)


На 9, 10 и 11 юни ще се проведат три състезания по колоездене, съобщи главният организатор Любослав Венков.

На 9 юни от  11.00 ч около столичната зала "Арена Армеец” е надпреварата за Купа „Долчини”. Състезанието е Критериум със спринт на всяка трета обиколка. Класирането се прави в зависимост от броя на изминатите обиколки /всяка е с дължина 930 м/ и от спечелените точки в спринтовите  и неспринтовите обиколки. Интересното е, че всеки колоездач, който бъде застигнат и надминат с една обиколка, ще бъде отстраняван  от състезанието.

На 10 юни от 11.00 ч  е Критериумът  за Купа „Драг” в индустриалната зона на Божурище, в който ще участват момчета, момичета, юноши, девойки, мъже и ветерани. Регламентът е същият, както и за Купа „Долчини”. На 11 юни  е изкачването на Витоша от Бояна до хижа Звездица. Официалният старт е в 11.00 ч пред Резиденция „Бояна”, общата дължина на трасето е 20 км с денивелация 1069 метра.

Досега заявка за участие са подали над 220 колоездачи за първите два старта, а за изкачването на Витоша се очаква броят им да бъде над 300.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Скандален чат на новия военен министър

Какво пише във Фейсбук номинирания за нов военен министър - Христо Гаджев.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.