loading...

събота, 17 юни 2017 г.

Залагайте на България срещу Сърбия на волейбол

Волейболистите ни излизат тази вечер за задължителен успех срещу победителя в Световната лига за 2016-а Сърбия във втория си мач от Група F1 на първа дивизия на най-комерсиалния турнир. Срещата е от 22,10 часа българско време в зала “Орфео Супердоум” в Кордоба (Аржентина).


Селекционерът на България Пламен Константинов реши да даде почивка на повечето си титуляри при загубата от олимпийския шампион Бразилия с 0:3 гейма тази нощ. Стратегията на Константинов бе да запази силите на основните си играчи и да гони две задължителни победи срещу "плавите" и домакините от Аржентина, които могат да класират "лъвовете" за финалите на Лигата в Куритиба (Бразилия).

От друга страна Сърбия си подпечата класирането за финалната шестица в Куритиба, след като тази нощ се наложи над "гаучосите" с 3:2 и записа шестата си победа.

Всичко това показва, че смело можете да заложите за победа на България над Сърбия при коефициент 2.05. Ако все пак решите да заложите на нашите съседи и те вземат мача, всеки отделен лев ще Ви донесе 1.80 лева. Коефициентите са на Efbet.

Няма коментари :

Публикуване на коментар