loading...

понеделник, 12 юни 2017 г.

Невяна Владинова с втора “Златна България” (ВИДЕО)

След тройния успех на Световната купа в Баку през април /злато на топка, бронз на лента и в многобоя/ и последвалата оценка за номер 1 на месеца, най-добрата ни грация в индивидуалната надпревара Невяна Владинова бе избрана и за спортист на май. Гимнастичката се закичи с втора “Златна България”, след като събра 11 гласа от медиите за двете първи места на Световната купа в София, в многобоя и в генералното класиране.

По традиция тя си тръгна и с ваучер за луксозен уикенд от Пампорово АД. На второ място в анкетата на Пресклуб “България” със 7 гласа е поставен алпинистът-веган Атанас Скатов, който в рамките на една експедиция изкачи осемхилядниците Лхотце и Еверест. По 1 глас имат 8-кратната европейска шампионка по самбо Мария Оряшкова и шампионите на Стария континент по борба Тарек Абделслам и Биляна Дудова.


След церемонията Невяна Владинова сподели, че е изненада от резултата в анкетата и се чувства горда, че е победителка в компанията на толкова много шампиони. Главният мениджър на националните отбори по художествена гимнастика в индивидуалното направление Бранимира Маркова очаква Неви да има успех на Световните игри в края на юли и на Световната купа в Минск и в Казан през август. Цел номер едно пред Невяна Владинова е да спечели медал от Световното първенство от 30-и август до 3-ти септември в Италия.

Няма коментари :

Публикуване на коментар