Пропускане към основното съдържание

Марица (Пд) е шампион по волейбол за момичета до 13 години

Марица (Пловдив) е шампион на България по волейбол за момичета до 13 години за 2017 година! Възпитаничките на Петя Хрисчева спечелиха чисто последния си двубой на финалите край Варна, но трябваше да изчакат и резултата от последната среща в програмата преди да триумфират като първенец на страната.

Състезателката на Марица Валерия Драгиева спечели заслужена индивидуална награда за най-добър изпълнител на сервис в първенството.

След като в последния състезателен ден Жълто-сините победиха Раковски (Димитровград) с 2:0 (25:16, 25:14), необходимото и достатъчно условие те да станат шампионки беше Бдин-Вида (Видин) да отбележи поне 34 точки срещу Казанлък Волей (Казанлък) в последния мач от шампионата. Видинчанки играха феърплей и не само изпълниха тази задача още по средата на втория гейм, но дори победиха Розите с 2:1 гейма, оставяйки ги с бронза. Среброто бе спечелено от Велбъжд (Кюстендил).

Бившата шампионка с Марица при жените Милена Димова, която бе в зала Спортпалас за морална подкрепа на малките пловдивчанки и изгледа всичките им мачове от финалите, коментира успеха пред volleymaritza.bg: “Досега съм била на толкова много състезания, но толкова тежък турнир като този не е имало! Нашият отбор победи точно с това, че е отбор! Всички останали състави имаха своите един-двама лидери, а другите помагаха. А нашите правеха всичко заедно.”

Гледайте как малките състезателки на Марица наблюдаваха решаващите точки на Бдин-Вида срещу Казанлък:


Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.