loading...

неделя, 21 май 2017 г.

“Тежкият” уикенд за женския тим на Марица (Пд)

“Тежкият” уикенд за женския тим на Марица (Пловдив), изпълнен с интересни мероприятия, продължава тази вечер в спортен бар efbet в центъра на Пловдив, където Жълто-сините и техните фенове са поканени на интересно събитие от генералния спонсор на спечеления от тях турнир за Купа България.

Забавният маратон за шампионките започна още в петъчната вечер в спортен бар No Sense, където те донесоха шампионската си купа и Купа България. Колорит на шоуто внесоха верните привърженици от фенклуба на Марица. Момичетата на Иван Пеков изгледаха специално изработен за случая клип с техните успехи през сезона. В жълто-синя светлина бе представен и екипът на капитанката Радосвета Тенева с подписите на всички маричанки, който ще остане в “залата на славата” на заведението редом с екипи на други именити клубове от света на спорта. Нощта продължи с игра на джаги и отлично настроение.

Снимки от събитието разгледай в страницата на No Sense във Facebook ТУК.

В съботната сутрин пък маричанки взеха участие в спортен празник в пловдивския парк Лаута под егидата на кмета на район Тракия Костадин Димитров. Там те участваха в съвместна тренировка на общо 200 апортисти от осем спортни клуба  - по волейбол, аеробика, карате, таекуон-до, йога, стрелба с лък, канго джамп и функционални тренировки, която бе заснета с дрон.

Няма коментари :

Публикуване на коментар