Пропускане към основното съдържание

СКАНДАЛНО: Правят Меглена Кунева еврокомисар

Бившият вицепремиер Меглена Кунева, която се запомни с безкрайните си гафове и неадекватна политика по време на управлението на кабинета Борисов 2, е фаворит за български еврокомисар, научи Bgpravda.

Меглена Кунева-Пръмова стана вицепремиер, след доста големи напъни от нейна страна да стигне до парламента, а оттам и до Министерски съвет. Така наречената партия "България на гражданите", където гражданите липсват се провали на първото си участие на парламентарните избори, а това доведе до включването на организацията на Кунева в "Реформаторския блок". 

Все още доста неща от миналото на Кунева са слабо известни и упорито се крият, защото нещата не са хич за пред хората. Тя е здраво свързана с БКП, нищо, че сега модерно говори за демократични реформи. Връзката на Кунева с комунистите не се изчерпва само с участието и в "Тройната коалиция", а и с участие на структури свързани с Българската комунистическа партия. 

Малко известен факт, е че Пръмова е участвала като юрист в казионния Комитет за правата на човека преди 10 ноември 1989 г. Този комитет е създаден със специално решение на Секретариата на ЦК на БКП от 3 февруари 1988 г.!!!  Цялата му дейност е насочвана и контролирана от две структури – Секретариата на ЦК на БКП и Държавна сигурност. Знам, че когато прочетат това, определени хора и среди ще започнат да вият като койоти. Но фактите са си факти. 

Прочетете какво пише в служебния архив на Първо главно управление, Дело №6890 от 1989 година, Фонд VI, Архивна единица 664, Том 1. Там Комитетът по правата на човека, чийто член тогава е Меглена Кунева-Пръмова, е сред  структурите, които участват в мероприятия, препоръчани от ЦК на БКП и КОНТРОЛИРАНИ от Държавна сигурност по време на Екофорум 89, който се проведе в София в периода 16 октомври-03 ноември 1989 г.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.