Пропускане към основното съдържание

Сидеров през 2014 г. дава ултиматум на Орешарски да направи мин. пенсия 500 лв., а през 2017 г. се подчинява на Борисов за 200 лв.

През 2014 година лъжепатриотът Волен Сидеров поставя десет искания пред кабинета „Орешарски“, като едно от тях е вдигането на минималната пенсия на 500 лв. от 1 юли същата година. Тогава той е категоричен, че пари могат да бъдат намерени и това увеличение трябва да стане факт.

„Ако започнат да обясняват – „Ама то няма пари“ – значи, когато искаш да ставаш премиер, не можеш да кажеш няма пари. Ще намериш пари или пък ще кажеш: „Аз не мога да се справя, отстъпвам на Сидеров. Той знае как да се справи“, заяви лидерът на „Атака“ през 2014 година, цитиран от в-к „Стандарт“.

Три години по-късно Волен Сидеров вече го играе лъжепатриот, който е обединен с доскорошния си враг Валери Симеонов и се изживяват заедно, като спасители на пенсионерите, че им вдигнали пенсиите с 34 лв.

Значи този политически клоун е възможно да дава ултиматуми през 2014 година на Пламен Орешарски пенсиите да станат 500 лв., а в същото време не може и дума да каже срещу Бойко Борисов и се съгласява безропотно на 200 лв.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

ВОЙНАТА ЗАПОЧНА! Над 500 ракети и дронове за изстреляни към Израел от Иран, Ирак, Сирия и Ливан

Войната започна с над 500 ракети и дронове за изстреляни към Израел от Иран,