loading...

вторник, 7 март 2017 г.

Първата евротитла в професионалния кикбокс у нас ще се реши във Варна

За първи път на родна земя ще стане ясен носителят на европейска титла в професионалния кикбокс. Това ще се случи след 3 дни /10 март, от 19.30 ч./ край брега на морето, в зала “Конгресна”на Двореца на културата и спорта във Варна, съобщи управителят на промоутъра “Профайт” и член на ръководството на конфедерацията по кикбокс и муай тай Стефан Маринов.

Гала-вечерта “Профайт 7” ще зарадва публиката с наситена програма от 2 подгряващи мача между юноши и 6 основни сблъсъка в стил К1. В категория 77 кг на ринга ще излязат три двойки: Бранко Бабачев срещу Едуард Алексанян, Атанас Божилов срещу Жулиан Желев, Драгомир Иванов срещу Кирил Йорданов. В кат. 81 кг един срещу друг ще се изправят световният шампион Никос Цоцос и Александър Петров. 

При тежките, над 91 кг, битката ще е между Андриан Димитров и Христо Йорданов. Перлата в короната ще е в кат. 71, 8 кг, в която за шампион на Европа ще се бият сънародникът ни Богдан Шумаров и португалецът с голям опит Жул Силвър. Мачът е последен в програмата и единствен ще протече в 5 рунда по 3 мин. Останалите двубои ще са с продължителност 3 рунда по 3 минути. Прави впечатление, че всички участници са от висока класа, сред тях има европейски и световни шампиони.

Няма коментари :

Публикуване на коментар