loading...

четвъртък, 9 февруари 2017 г.

Собственикът на проблемния имот не е осигурил достъп на контролните органи

Собственикът на проблемния имот в "Дружба" 2 не е осигурил достъп до имота си, за да му бъде направена проверка от отдел "Контрол по строителството и екология" към Община "Искър", където има постъпила жалба. Въпреки уверението на техническо лице, че достъп до сградата ще има на 3-ти февруари, то такъв не е бил осъществен.
Следващите дни контролните органи отново не са били допуснати да си свършат работата. Поради тази причина ще бъде изпратено писмо до собственика на проблемия имот, а така също ще има съобщение и на самата ограда на имота.

В началото на декември миналата година кварталите "Дружба" 2 и "Дружба" 1, останаха без пешеходен достъп, заради слагането на ограда на имота, който се намира до "Аквахим". 
Алеята свързваше двата квартала, като прави достъпът до спирки за градския транспорт, магазини и аптеки по-лесен.

След затварянето й жителите на двата квартала трябва да обикалят около 800 метра, за да свършат ежедневната си работа. Те трябва неправилно да минават през булеварда, за да стигнат от единия до другия квартал.
За момента са събрани над 1200 подписа в защита на интересите на дружбенци. 


Заради хакерска атака на сайта на "Дружба" 2 материалите ще бъдат временно публикувани в Bgpravda. Борбата за справедлива и красива "Дружба" продължава с пълна сила!

Няма коментари :

Публикуване на коментар