Пропускане към основното съдържание

Събраха над 45 000 лв. на благотворителен бал за детско-юношеската баскетболна школа във Варна


Събраните средства в размер над 45 000 лева ще бъдат дарени за основен ремонт на зала „Приморец“, където много деца спортуват ежедневно.  Мениджърският екип  на „Планекс“ взе участие в благотворителното събитие и допринесе за осигуряването на подходящи условия за тренировки на детско-юношеската баскетболна школа „Черно Море“ в спортното съоръжение. Каузата подкрепиха още Интерком Груп ООД, JCV, CBA, Top Print и Асоциация „Докосни дъгата“, като събитието събра близо 200 гости.

Хотел „Интернационал“ събра на едно място на 24 март 2017 г. вечерта варненския елит и известни публични личности на благотворителен бал за набиране на средства за детско-юношеската баскетболна школа във Варна. Любимците на българската публика – Васил Петров, Есил Дюран, Руслан Мъйнов и Годжи, участваха благотворително в инициативата. Балът се проведе с подкрепата на Областна управа Варна и община Варна, Министерството на труда и социалната политика и бе уважено и от представители на Варненския и Великопреславски митрополия.

„Удовлетворен съм, че бяхме част от благотворителната инициатива за набиране на средства за варненския детско-юношески баскетболен отбор и заедно с всички участници ще допринесем за неговото развитие. От години „Планекс“ приема като своя мисия да инвестира в подкрепа на малките спортисти в България“,  сподели по време на бала инж. Пламен Андреев, управител на „Планекс Холдинг“.

Подкрепата на детския спорт в България е приоритет в програмата за корпоративна социална отговорност на „Планекс“. „С гордост мога да споделя, че подпомагаме „Шун Джудо Клуб“ в София и цялостната издръжка на детски футболен клуб „Звездичка“ в Бургас“, допълни инж. Христо Димитров, управител на „Планекс“. Компанията се грижи за изграждането на комплекса за тренировки и турнири на футболния клуб и осигурява екипировката на отбора. 
Подпомагането на различни благотворителни инициативи, свързани с развитието на детския спорт, е част от ангажираността на компанията  към стимулиране на здравословен начин на живот, развиване на  спортен дух и състезателност и намаляване на обездвижването сред децата.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.