Пропускане към основното съдържание

Безредици в Полша, след като мигранти убиха младо момче


Масови безредици е имало в град Елк, Североизточна Полша, заради убийството на местен младеж в новогодишната нощ.


Вечерта на 31 декември 21-годишен местен младеж получил два прободни наранявания в кафенето Prince Kebab, в резултат на което починал. Собственикът на заведението е местен бизнесмен, а управители са имигранти от Тунис, Алжир и Мароко, който са задържани в последствие във връзка със смъртта на момчето. 

На 1 януари край сградата за почнали да се събират хора, които скандирали нацистки лозунги, хвърляли камъни по заведението, опитали да унищожат оборудването вътре и най-накрая подпалили помещението. По данни на полицията, в това са участвали 200-300 души.

При пристигането на полицията на място, агресивните протестиращи започнали да хвърлят камъни и пиратки срещу служителите на реда, повредени са няколко полицейски коли. След това тълпата се отправила към друго кафене на същия собственик, което било опожарено. 

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.