Пропускане към основното съдържание

Връчиха наградите на спортен клуб Локомотив София (ВИДЕО+СНИМКИ)

Председателят на Обединени спортни клубове Локомотив София Даме Стойков връчи наградите на 10-те най-добри състезатели за 2016 г. В церемонията участваха и президентът на футболния клуб Иван Василев и кметът на район “Надежда” Димитър Димов. Езикът на успехите в цифри е достатъчно изразителен: 64 златни, 32 сребърни и 73 бронзови отличия от републикански първенства плюс 2 европейски титли, по 2 сребърни и 2 бронзови медала от европейски и от световни първенства в различни възрасти.


Еврошампионката по бокс в кат. 57 кг и бронзова медалистка от Световното първенство за жени Деница Елисеева получи приза за спортист на годината. Нейна подгласничка е еврошампионката на ринга в кат. 54 кг, избрана за най-добър боксьор на първенството на Стария континент Станимира Петрова. В топ три на клубната класация влиза още европейската вицешампионка по самбо в кат. 56 кг Калина Стефанова.

Признанието за най-добър треньор на 2016 г. заслужено бе дадено на наставника по бокс Борислав Георгиев, който миналата година пое Станимира Петрова. Горда съм, че нося цветовете на Joma и на този клуб, заяви чаровната асеновградчанка и благодари за отличните условия в Локомотив София.



Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.