loading...

четвъртък, 5 януари 2017 г.

Връчиха наградите на спортен клуб Локомотив София (ВИДЕО+СНИМКИ)

Председателят на Обединени спортни клубове Локомотив София Даме Стойков връчи наградите на 10-те най-добри състезатели за 2016 г. В церемонията участваха и президентът на футболния клуб Иван Василев и кметът на район “Надежда” Димитър Димов. Езикът на успехите в цифри е достатъчно изразителен: 64 златни, 32 сребърни и 73 бронзови отличия от републикански първенства плюс 2 европейски титли, по 2 сребърни и 2 бронзови медала от европейски и от световни първенства в различни възрасти.


Еврошампионката по бокс в кат. 57 кг и бронзова медалистка от Световното първенство за жени Деница Елисеева получи приза за спортист на годината. Нейна подгласничка е еврошампионката на ринга в кат. 54 кг, избрана за най-добър боксьор на първенството на Стария континент Станимира Петрова. В топ три на клубната класация влиза още европейската вицешампионка по самбо в кат. 56 кг Калина Стефанова.

Признанието за най-добър треньор на 2016 г. заслужено бе дадено на наставника по бокс Борислав Георгиев, който миналата година пое Станимира Петрова. Горда съм, че нося цветовете на Joma и на този клуб, заяви чаровната асеновградчанка и благодари за отличните условия в Локомотив София.Няма коментари :

Публикуване на коментар