loading...

понеделник, 23 януари 2017 г.

Заплашвали Николай Бареков

Българският евродепутат Николай Бареков е бил заплашван. Ето, какво написа той във Фейсбук.

По повод сериозните заплахи срещу мен и моето семейство от един небезизвестен медиен олигарх и клиент на Прокуратурата, заявявам, че не изпитвам страх от хора, ограбили българския народ и държава чрез измамна приватизация и брутални схеми за източване на дружества и продажба на дялове през Фондовата борса.

Вярно е, че собственикът на фабриката за фалшиви новини г-н Прокопиев използва куцото българско правосъдие и успя да ме осъди, използвайки медийния си щит, за истини, които съм говорил за него през годините. Аз обаче оставам последователен и няма да се откажа да разобличавам корупцията във всичките й форми.

Аз съм единственият български политик, който не разчита на имунитета си, и затова бях из основи проверен от данъчните служби през последните 2 години от мандата на Бойко Борисов. Не беше открито нито едно доказателство за нарушения от моя страна!
Понастоящем цялата ми заплата от Европейския парламент отива директно в джоба на един милиардер, поне по документи – г-н Прокопиев.

Не ме е страх отново да бъда осъден от човек, осъдил на смърт чрез разболяване от рак стотици български граждани в град Меричлери и община Ветово посредством нечовешкия добив на глина и замърсяването на питейната вода с арсен.
За разлика от ортаците на г-н Прокопиев, аз съм си платил данъците до последната стотинка. Готов съм да бъда жертва в ръцете на олигархията, стига да мога да разоблича напълно престъпните й действия.
Докога българските политици и прокуратурата ще се плашат от медийния рекет на олигарси като Прокопиев?

Моята антикорупционна партия „Движение Презареди България“ е създадена с цел да принуди съдебната система най-накрая да вкара корумпираните олигарси и политици в затвора.
Нека избирателите решат ще подкрепят ли морално чисти хора като мен и моята партия или ще гласуват за машите на олигархията от „ПроДАй България“. Време е да свалим червенобузите маски на този Пинокио, който опорочи българската политика и я превърна в средство за забогатяване.

Г-н Прокопиев, Вие ли приватизирахте за жълти стотинки „Каолин“ и „Винпром Дамяница”, подарени ви от вашия ментор Иван Костов?

Г-н Прокопиев, Вашето семейство ли беше обслужващ персонал на Тодор Живков?

Г-н Прокопиев, Вие "гнида" и соросоид ли сте и докога ще прикривате общите далавери с вашия съдружник Росен Плевнелиев?

Г-н Прокопиев, съдружник ли сте в политическия проект „ПроДАй България“ със задкулисните лица на българската олигархия, с хора, които не си плащат данъците и ще си признаете ли рекета, които прилагахте с вашите подчинени министри върху първия и втория кабинет на ГЕРБ? Taзи партия оръжие за рекет ли е срещу вашите и на вашите ортаци съдебни дела?

Няма коментари :

Публикуване на коментар