Пропускане към основното съдържание

Ужасите продължават: Баба в Котел умря от измръзване в дома си, плъховете я нагризали до неузнаваемост

В Котел е намерена 84 годишна възрастна жена в нечовешки вид умряла от студ, а плъховете са гризали до неузнаваемост от нейната плът, съобщава kotelnews.com.

Възрастната жена на име Надежда Сивова е открита мъртва от органите на реда, след като роднините и подали сигнал, че тя не е виждана вече трети ден.

При първоначалният оглед възрастната жена не е намерена в дома си, което е наложило да бъде претърсен двора на къщата и. Тя била тежко болна и трудно подвижна, а в дома и липсвали цървулите и двата и бастуна, с които се придвижвала. След оглед на двора тя не била намерена, но по-късно полицай след задълбочен оглед на стаята намира безжизненото и тяло под леглото.

Сестрата на умрялата старица разказва, че тялото на женицата е станало обект на оскверняване от плъхове, които до неузнаваемост са гризали от плътта и.

Остава загадка обаче как възрастната жена се е озовала под леглото и какво е правила там. Кашоните около нея може да значат, че тя се е мъчила да се стопли чрез тях.

Баба Недка е била една от най-активните кръводарители в Котел.


Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.