Пропускане към основното съдържание

Вижте, къде е направен заговорът срещу Владимир Путин

Само на метри от Йейлският университет (на английски: Yale University), често наричан само Йейл, който е сред най-известните частни университети в САЩ, намиращ се в гр. Ню Хейвън, щата Кънектикът е създаден и организиран заговарът срещу свалянето на Владимир Путин от власт. Университетът е алма-матер на 5 американски президенти, редица американски политици, обществени деятели и водещи предприемачи, както и на няколко чуждестранни държавни глави.
Това не е никак случайно, защото именно там се създава страховитото тайно общество "Череп и кости". Както вече единствено Bgpravda писа, именно тази организация стои в основата на заговора за дестабилизиране на Русия, а от там и за свалянето на Владимир Путин. Именно от "Череп и кости" идва генералното нареждане за икономически санкции срещу Москва.

Американският клон на Ордена (така също наричат "Череп и кости") е основан в Йейлския университет през 1833 г. от генерал Уилям Хънтингтън Ръсел и Алфонсо Тафт.
Тафт, който след това ще стане секретар на войната през 1876г. и американски главен прокурор и посланик в Русия, е баща на Уилям Хауард Тафт - единственият човек, който служи едновременно като президент и председател на Върховния съд на САЩ.

Сред видните скорошни членове са бившият президент Джордж Буш (в Ордена от 1949 г.), Уилям Бисел (в Ордена от 1925 г.), чийто брат Ричард Бисел става заместник-директор Планове в ЦРУ, Еймъри Хау Брадфорд (в Ордена от 1943 г.),

В Bgpravda ще научите новини, които нито една друга медия няма да Ви съобщи!

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Масонският орден „Череп и кости“ на война с Русия

"Братството на смъртта" срещу Путин (II част)

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.