Пропускане към основното съдържание

СКАНДАЛНО: Училищен директор, съветник на Миглена Кунева, лъсна гол в нета (18+)

Директор на столично училище лъсна чисто гол в сайта на собственото му школо. Срамните снимки изважда наяве в. "Таблоид". Асен Александров е ръководител на 51-во СОУ "Елисавета Багряна" от години, а наред с това е и експерт и съветник към Министерството на образованието при Миглена Кунева.

С тези си титли и занимания е известен на всички до 5 януари тази година, когато се превръща в "голия мачо". На този паметен ден три негови чисто голи снимки са качени на сайта на училището. Въпреки че са останали в мрежата за доста кратко време, по-голямата част от учениците и учителите са ги свалили на собствените си компютри и телефони.

На фотосите е направена специална експертиза, която доказва, че кадрите са автентични и не е имало каквато и да е обработка. Интересен факт е, че училището, което ръководи Александров, е първото с декларация на поведението в интернет и първото, което отделя специални часове за интернет култура и непубликуване на голи снимки в мрежата.

През декември м.г. школото на скандалния директор е взело 200 00 лв. от фондация "Америка за България", показа проучване на в. "Телеграф". С крупната сума СОУ "Елисавета Багряна" е обявило, че ще създаде център по природни науки, а задачата била устойчиво да развива у учениците екологично мислене и интерес към природните науки.


Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.