loading...

неделя, 25 декември 2016 г.

Появиха се ексклузивни кадри от мястото, където се разби самолетът в Черно море! Във водата има труп! (ВИДЕО)

Вече има видео от мястото, където е катастрофирал военния самолет Ту-154. В клипа могат да се видят фрагменти от корпуса на машината, които плуват във водата, пише Life Новости.


Припомняме, че руски военен самолет изчезна 20 минути след излитането си от летище, близо до Сочи. На борда му са били 83-ма пътници и осем членове на екипажа. Според източници на ТАСС на борда на самолета, който се е насочил към Латакия, са били музикантите от световноизвестния ансамбъл на руската армия „Александров. Освен тях е имало и журналисти. В момента сайта на ансамбъла не функционира.

Минути по-късно бяха открити отломки и лични вещи на пасажерите. Ясно е, че всички са загинали. В момента се води разследване - разпитват се специалисти и лица, отговорни за техническата изправност на самолета. На борда е била и известната руска майка Тереза - Елисавета Глинка, по-известна като д-р Лиза. Тя е шеф на голям благотворителен фонд.

ВИДЕОТО ВИЖТЕ ТУК

1 коментар :

 1. ЛИЧЕН ЗАЕМ, БЪРЗ И НАДЕЖДЕН.

  Скоро в края на годината 2016.

  Да прекарват новата година в стил, получават заеми, вариращи от 2,000 2,500,000 лев при ниска лихва от 3 % до 5 % в рамките на 48 часа.

  Ние ви предлагаме:
  лични заеми,
  заеми на предприятия,
  ипотечни кредити,
  кредити-проекти,
  селскостопанските фондове и проекти.
  Това може да позволи да се изправи си дългове или да заплатите сметките си преди Нова година.
  Така се чувстват свободни да се свържете с нас на следния адрес за получаване на кредит по-бързо и надеждно: cassandrabazarov@gmail.com

  Ние ще ви даде повече информация веднага след като получим вашето съобщение.
  До скоро виждане!

  ОтговорИзтриване