Пропускане към основното съдържание

Първият 7-звезден хотел в Китай

Wanda Reign on the Bund е първият 7-звезден хотел в Китай. Той се намира в Шанхай и действително е доста впечатляващ. 




Интериорът му е впечатляващ микс от стъкло  и стомана, направен е от британските дизайнерски студиа Foster + Partners и Heatherwick Studio.

Още с влизането в лобито гостите се потапят в тежка ар-деко атмосфера с огромни абстрактни картини на Шанхай от съвременния китайски художник Ши Куи.


Луксът и пищността са наистина в изобилие.


Огромни мраморни колони подпират високите 10 метра тавани, разказва Си Ен Ен.


Отворен от юни след 3-годишен период на строителство, хотелът, чиято стойност е 516 млн. долара, е една от многото луксозни възможности за настаняване на богати гости край брега на река Хуанпу. 


Това е 51-ят хотел на групата Wanda Hotels & Resorts, част от конгломерата Dalian Wanda, собственост на най-богатия китаец Уанг Джанлин.


За по-малко от 6 месеца хотелът се превърна в първи избор на богатия китайски елит.
Гостите могат да се радват  на специално обслужване и много екстри. Всеки има личен иконом и може да се наслади на богато заредения бар с Chateau Lafite и пури Louis XIV.

В хотела има огромен спа комплекс, както и специално помещение за партита, където всеки гост може сам да си организира забавление в нощен клуб.


Гостите могат да ползват и автомобили под наем, като най-евтиното пътуване - 110 долара, е с BMW 5 Series, а това за 4-часово ползване на Rolls Royce струва 800 долара.

Въпреки това Си Ен Ен оценява хотела като недостатъчно луксозен за категория 7 звезди. 


Дори от управата признават, че екстрите и обзавеждането са повече като за 5-звезден хотел, но това, което го прави на ниво 7 звезди, е кръгът от най-богатите в страната гости, които отсядат там. Едно е сигурно, богатите младежи в страната са сред най-редовните тук, харчейки парите на родителите си.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.