loading...

неделя, 11 декември 2016 г.

60 вагона убийци минават всеки ден под прозорците ни

60 вагона убийци като тези в Хитрино всеки ден минават на метри от десетки хиляди живеещи край гарите у нас, пише "Телеграф".

Ден след трагедията жертвите в селото станаха осем, след като местният млекар бе изровен от руините. Премиерът Борисов успокои хората, че пари ще има за всички разрушени домове.
Първоначалните данни от следствието пък показаха, че на входа на гарата влакът се е движел със 70 км/ч при ограничение на скоростта от 40 км/ч.

Припомняме, че днес за първи път пред медиите проговори и един от машинистите на влака ковчег. По думите на Владимир Петров, който е бил във втория локомотив, докато влакът е стигнал до гарата, не се е движил с превишена скорост.

1 коментар :

  1. http://www.bulmarket.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=59&Itemid=452&lang=bg При все това само 50% зависят от човека, другите 50% на човешкия живот принадлежат на този който, например движи планетите, прави Слънчевото греене... Човек знае ли миналото си за да си обяснява бъдещата си съдба? Слиза ли повече от веднъж във физическо човешко тяло, и ако "да" има ли възмездие за действията си от преди? Все пак има пътечка за отклоняване от проклятията - /доказано/... Забелязахте ли тогава по някоя медия изказване на очевидец от влака София - Кардам: "гръмна и се възпламени ЛУМИНИСЦИНТНА ЛАМПА". Не можеш да избягаш /по човешки/ когато "лежи" проклятието. Напътстващи думи за избавяне има написани в книга, но сега няма да ги припомням. Мисленето е крачка напред./Д.Л./

    ОтговорИзтриване