Пропускане към основното съдържание

Шефът на Агромах Методи Бачев: Кметът на Симитли Апостол Апостолов е е*ал премиера Бойко Борисов (ВИДЕО)

Шефът на мощния блогоевградски строителен консорциум „Агромах” Методи Бачев попари като с вряла вода и шашардиса от изумление жителите на симитлийското евросело Черниче, обявявайки пред тях, че кметът на Симитли Апостол Апостолов е е*ал премиера Бойко Борисов.

Публичното унижение към премиера дойде по време на изказване от страна на Методи Бачев, на традиционен курбан на кукерската група в селото, провел се миналият петък.

Най – шокиращото от всичко обаче бе, че непресметнатото иказване стана пред очите на трима представители на органите на реда, които бяха „специално ангажирани” да охарняват меропирятието.

Хората недоволно подмятаха, че каквато е власта в държавата, такава е и оправитя в нея. „ Това е не подигравка с власта, това е гаврa, абсолютна издънка”, подмятаха те. Стряскащото „признание” от страна на Методи Бачев остави с отоврена уста и обичани родни шоумени и звезди като Краси Радков и Константин, които бяха поканени лично от него да веселят съборяните.
Празникът им бе уважен и от кмета на община Симитли Апостол Апостолов, който макар и за кратко уважи събитието и седна на обща трапеза с всички празнуващи.

Той обаче категорично отказа да седне под „вип” шатрите, направени специално за елитните гости и предпочете компанията на кметския наместник на село Градево Кирил Йосифов.

Резилът на Методи Бачев обаче дойде малко след 23:00 часа, когато в свое обръщение към актьора Краси Радков и под въздействието на алкохола, на микрофон на всеуслошание заяви: „Краси искам да ти кажа, че кмета на Симитли Апостол Апостолов е "е*ал" Бойко Борисов.

Така вместо смях, сред присътващите се чуха възклицания на недоволство от поведението на строителния бос.

„Това е нечувано, този за какъв се има, как може такива неща, някой да му вземе микрохфона, на каква дрога е”? Това бяха само част от коментарите, с които хората на събора обсипаха М. Бачев.



Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.