loading...

сряда, 15 юни 2016 г.

Хора на Митьо Очите пребили Валери Симеонов

Съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов е бил пребит от хора на Митьо Очите в ресторант в Поморие през 90-те години на миналия век. Тогава сегашният депутат празнувал годишнина от основаването на телевизия СКАТ. Основен участник в мелето бил Христо Широков и брат му.
В момента Широков е общински съветник от ДПС в Поморие и бе сочен като посредник между Очите и Божо Кравата преди двамата да се сбият до смърт в Слънчев бряг преди седмица. Той е бивш бодигард на Димитър Желязков-Очите.

„Широков е от Поморие, много отдавна известен в престъпния свят, а мисля, че има и излежани присъди. Брат му го убиха. Брат му ме е бил мен в далечната 1997-1998 г., когато имахме честване на телевизия "Скат" в ресторант в Поморие. Той дойде, двамата братя ме изчакаха и без да съм ги предизвикал с нещо, ми нанесоха побой. Как да си обясниш поведението на един селски бабаит, който смята, че е негово задължение да опука всеки, който е дошъл в селото му без покана, без да го познава или не го е поздравил? Тези две общини ги нарекох Джурасик Паркове - и Несебър, и Поморие", разказа Валери Симеонов пред телевизия „България он еър”.

Той веднага съобщил в полицията, но те само му изгубили само времето. Лошото е, че този сблъсък стана в началото на сезона, коментира престрелката в Слънчев бряг политикът. Според него тя показва "дълбоки язви в българското общество, показва несправяне с престъпността, показва импотентност на крайбрежните полицейски управления".

Няма коментари :

Публикуване на коментар