Пропускане към основното съдържание

Хора на Митьо Очите пребили Валери Симеонов

Съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов е бил пребит от хора на Митьо Очите в ресторант в Поморие през 90-те години на миналия век. Тогава сегашният депутат празнувал годишнина от основаването на телевизия СКАТ. Основен участник в мелето бил Христо Широков и брат му.
В момента Широков е общински съветник от ДПС в Поморие и бе сочен като посредник между Очите и Божо Кравата преди двамата да се сбият до смърт в Слънчев бряг преди седмица. Той е бивш бодигард на Димитър Желязков-Очите.

„Широков е от Поморие, много отдавна известен в престъпния свят, а мисля, че има и излежани присъди. Брат му го убиха. Брат му ме е бил мен в далечната 1997-1998 г., когато имахме честване на телевизия "Скат" в ресторант в Поморие. Той дойде, двамата братя ме изчакаха и без да съм ги предизвикал с нещо, ми нанесоха побой. Как да си обясниш поведението на един селски бабаит, който смята, че е негово задължение да опука всеки, който е дошъл в селото му без покана, без да го познава или не го е поздравил? Тези две общини ги нарекох Джурасик Паркове - и Несебър, и Поморие", разказа Валери Симеонов пред телевизия „България он еър”.

Той веднага съобщил в полицията, но те само му изгубили само времето. Лошото е, че този сблъсък стана в началото на сезона, коментира престрелката в Слънчев бряг политикът. Според него тя показва "дълбоки язви в българското общество, показва несправяне с престъпността, показва импотентност на крайбрежните полицейски управления".

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.